Новости

[Hanwha Vision] Нові радіометричні тепловізійні камери зі штучним інтелектом

Компанія Hanwha Vision анонсувала нову лінійку радіометричних тепловізійних ІР-камер серії Т зі штучним інтелектом!

Ці високпродуктивні відеокамери Radiometric AI Thermal Camera із серії Т 8 fps, з вбудованою технологією Штучного Інтелекту (ШІ), представлені в моделях TNO-C3012TRA, TNO-C3022TRA, TNO-C3032TRA, які підтримують частоту захоплення зображення зі швидкістю 8 кадрів в секунду. Поєднання передової технології ШІ із функцією визначення температури та можливістю відтворювати високоякісне зображення значно розширює межі базової безпеки в роботі промислових підприємств і об’єктів критичної інфраструктури. Це забеспечує впровадження неперевершених, новітніх рішень на заводах, фабриках, електростанціях і нафтогазових підприємствах.

 

 

 

На додаток до основних функцій безпеки і спостереження, нові відеокамери серії Т відрізняються такими інноваційними особливостями і перевагами:

  • Чітке зображення з високопродуктивним детектором. Завдяки технології ШІ, нові радіометричні відеокамери пропонують роздільну здатність QVGA (384 × 288) з детектором розміром 17μm і видатну продуктивність 30 mК NETD (Шумова еквівалентна різниця температур). Це вражаюче низьке значення NETD дозволяє камерам створювати чіткі та деталізовані зображення в умовах слабкого освітлення, диму, туману, і робить їх придатними для відеоспостереження в критичних середовищах навіть вночі. 

  • Ефективний моніторинг промислового обладнання та матеріалів. Дані камери дозволяють постійно і результативно контролювати промислове обладнання та матеріали на предмет перегріву, витоків, або інших аномалій на таких підприємствах критичної інфраструктури, як заводи, електростанції, порти, нафтогазові підприємства. Функція раннього виявлення змін температури дає змогу операторам швидко реагувати і вирішувати потенційні проблеми. Крім того, детекція високотемпературних зон допомагає контролювати процеси з матеріалами з підвищеною температурою. А вбудована технологія Штучного Інтелекту може аналізувати схеми температурних коливань, додатково автоматизувати виявлення відхилень від норми, оптимізувати параметри процесів та передбачити потреби в обслуговуванні обладнання і попереджати про можливі проблеми. Це значно підвищує безпеку умов праці співробітників, попереджає вирогідність нещасних випадків, покращує ефективність обслуговування і допомагає запобігти поломкам обладнання, аваріям на об’єкті. 

  • Широкий діапазон визначення температур. Ці моделі, TNO-C3012TRA, TNO-C3022TRA, TNO-C3032TRA, із діапазоном визначення температури від -40 °C до 550 °C, ідеально підходять для застосування на різноманітних промислових підприємствах.

            
 
  • Функція виявлення пожежі на ранніх стадіях. Нові радіометричні ІР-камери Hanwha Vision мають функцію виявлення пожежі на ранніх стадіях завдяки своїй здатності сприймати ознаки температурних, теплових коливань. Це дозволяє вчасно запускати сигнали тривоги та протоколи пожежогасіння, мінімізуючи шкоду та ризик для персоналу. До того ж ШІ може розрізняти вогонь та інші джерела тепла, зменшуючи помилкові тривоги. Дані камери також можуть контролювати температуру вантажу, виявляючи підвищену, аби запобігти пожежам, вибухам, псуванню контейнерів і сипучих речовин.

  • Класифікація об’єктів на основі ШІ в тепловізорі. Хоча функції штучного інтелекту стають все більш поширеними у відеокамерах, інтеграція їх у тепловізори забезпечує ще більше переваг для покращеного моніторингу. Тепловізійні ІР-камери серії Т мають функцію виявлення об’єктів на основі ШІ, яка точно класифікує людей і транспортні засоби у складних умовах і екстремальних ситуаціях (кіптява, імла, дощ, хуртовина). Ця здатність ідентифікує і зловмисників, зменшуючи кількість помилкових тривог, оптимізуючи заходи безпеки.

  • Функція охорони периметра і виявлення несанкціонованого доступу. Нові камери підтримують функцію відеоспостереження на окремих, конкретних зонах і територіях обмеженого доступу на підприємствах. Це дає змогу виявляти і запобігти несанкціонованому проникненню.

  • Більш гнучкий варіант для комерційного використання. Відеообладнання з частотою кадрів нижче 9 к/с можна експортувати, імпортувати більш вільно. Дані тепловізійні камери Hanwha Vision, зі швидкістю 8 кадрів в секунду, не підпадають під дію «Вассенаарської угоди», що потребує різних дозволів на експорт/імпорт з метою безпеки і є гнучким варіантом для комерційного використання. 

                                   

 

Наразі камери вже доступні для замовлення в Україні.

З усіх питань щодо замовлення та тестування продуктів Hanwha Vision звертайтеся до відділу продажів IQ Trading.

 
Сергій Ніжельський
IQ Trading Group
Керівник відділу продажів
тел.: +380 44 351 14 37 (вн. 139)
моб.:  +380 95 906 19 44 (Viber)